Öğrencilerden Başkan Çibik’e Ziyaret

Mercan Ortaokulu Müdürü Oğuzhan BERK, Öğretmen Yasemin GÖKPINAR ve beraberindeki öğrencilerle birlikte Başkan Mustafa ÇİBİK’i makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Oğuzhan BERK; Öğrencilerimiz ile birlikte , okulumuza verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK’i ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Okullarda fiziki şartları iyileştirmek için verdiğimiz mücadeleyi en iyi Başkanımız anlar düşüncesi ile ihtiyacımız olduğu her anda kendisine müracaat ediyoruz. Başkanımız da sağ olsun her zaman yanımızda. Amacımız, öğrencilerimizi en son teknolojik olanaklarla en iyi fiziki şartlarda yetiştirebilmek. Bu vesile ile Başkanımız Mustafa ÇİBİK’e teşekkür ediyor, bizlere verdiği desteğin sürekli devam etmesini istiyoruz." dedi.

Başkan Çibik; "Değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizin ziyareti beni ziyadesiyle memnun etti. Kendilerine nazik ziyaretleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. İscehisar Belediyesi olarak, öğrencilerimizin en iyi şartlarda, en son teknolojik cihazlarla eğitim görmesi için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Bu desteğimiz de artarak devam edecek. Çünkü en iyi yatırım geleceğe, yani çocuklarımıza yapılan yatırım olduğunu çok iyi biliyoruz." Dedi.