19-10-2019

Kaymakam Demir’den, Başkan Şahin'e Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakam Adaylarının Bakanlık Merkez Stajı için Ankara ilinde görevlendirilen İlçe Kaymakamız Ahmet Nuri DEMİR, Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN’e veda ziyaretinde bulundu.

İscehisar’da yaklaşık 1 yıl görev yaptığını ve bu süre içinde her kurumla olduğu gibi İscehisar Belediyesi ile de uyum içinde çalıştıklarını belirten  Kaymakam Demir, ''Belediye Başkanımız ve ekibi ile görev yaptığımız süre içinde uyumlu çalıştık. Halkla ve kurumlarla hep iç içe olduk. İscehisar'da görev yapmaktan son derece mutlu oldum. Birlikte çalıştığımız süre boyunca her konuda destekçimiz olan Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN'e teşekkür ediyorum.'' dedi. Başkan Şahin, Kaymakam Demir’e, başta Millet Kültür Kıraathanesi olmak üzere İscehisar’a yaptığı  hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, mermerden yapılmış satranç takımı hediye etti.'' dedi.