“SİNEMAYA GİTMEYEN ÖĞRENCİ KALMAYACAK”

Temel eğitim öğrencilerine, bulundukları illerdeki sinema salonlarında ücretsiz film seyretme olanağı sunacak olan, Millî Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği ortaklığıyla yürütülen proje kapsamında ilçemiz öğrencilerine sinema gösterimi yapıldı.

Belediyemizin ulaşım desteğiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 350 öğrenci sinemayla buluştu.

Proje kapsamında öğrenciler “Ertuğrul 1890” ve “Ayla” filmlerini izledi.

Projeyle ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut KARAKIŞ sosyal sorumluluk projeleri kapsamında müdürlük olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyleyerek, "Çocuklarımız için sosyal kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Bugünde İscehisar Belediyesinin ulaşım desteğiyle öğrencilerimizi sinemaya götürdük. Katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK’e teşekkür ediyoruz.” dedi.
Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK; İscehisar Belediyesi olarak tüm okullara ve öğrencilere sosyal, kültürel alanlardaki desteklerinin devam edeceğini söyledi
.