28-04-2019

İscehisar Mermer İhtisas OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Tutulmaz Başkanlığında Yapıldı

İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında yapıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında İscehisar OSB’de yapılan toplantıya İlçe Kaymakamımız Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin ve Müteşebbis Heyet Üyeleri katıldı.   Toplanın açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Tutulmaz: “İlimiz ve ilçelerimizin kalkınması için lokomotifi konumunda olan Organize Sanayi Bölgelerimizin çalışmalarını yakından takip etmekteyim. Çünkü OSB’lerde yürütülen çalışmalar ve faaliyetler işadamlarımızı, çalışanları, ekonomiyi, kalkınmayı doğal olarak ilimizi ve ülkemizi etkilemektedir. Hiçbir Organize Sanayi Bölgemizi diğerlerinden ayrı gözetmeksizin onların büyümesini, daha çok işadamı, müteşebbis ve girişimcilere hitap etmesi için Valilik olarak elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Bu kapsamda İscehisar Mermer Organize Sanayi Bölgesinin çalışmalarını da takip ediyor ve bu çalışmaları önemsiyorum. Mevcutta olan OSB’lerini de daha iyi konuma getirmek için çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü belirtirken bu anlamda gerçekleştirdiğimiz toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”dedi.   Gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam eden toplantısı karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmasıyla sona erdi.   Toplantı sonrası inşaatı devam eden Mermer Akademisi Eğitim Merkezi ile İscehisar Küçük Sanayi Sitesinde bulunan ve el işçiliği ile sanatsal ürünler üreten atölyelerde de incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, atölye sahiplerinden üretilen ürünler ile pazarlaması hakkında bilgiler alarak hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.