İlköğretim Haftası Kutlandı

İlköğretim Haftası İlçemiz Şehit Vural Şahin İlkokulu'nda kutlandı.

2018-2019 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programına İlçe Kaymakam V. Ahmet Nuri DEMİR, İlçe Garnizon Komutanı Teğmen Sercan POLAT, İlçe Emniyet Müdür V. Mehmet Ali FİDAN,  İlçe Milli eğitim Müdürü Turgut KARAKIŞ, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve  İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda;
Günün anlam ve önemini anlatan açılış konuşmasını yapan Şehit Vural Şahin İlkokulu Müdürü Ahmet SEVİLMİŞ, konuşmasında 2018-2018 yılı yeni eğitim öğretim yılı yepyeni bir heyecan ve mutluluk demektir. Yeni bir eğitim yılı bizim için yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni deneyimlerdir. Yeni eğitim öğretim yılının tüm yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Şehit Vural Şahin İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, okula ilk adımı atan minik öğrencilere çiçek verdi.
Program öğrenciler tarafından günün anlamına ilişkin şiirlerin okunup, gösterilerin sahnelenmesi ile son buldu.