Kocatepe Parkı Kapalı Spor Salonu İnşaatı Başladı

Belediyemizce yer tahsisi yapılan, İlçe Özel İdare Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacak olan Kapalı Spor Salonunun inşası, yer tesliminin yapılması ve ihale sözleşmesinin imzalanmasıyla birlikte başladı.

450 kişi kapasiteli ve 2500 m2 alanda inşa edilecek Kapalı Spor Salonunun iş süresi 300 gün.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK; “ İlçemize bir eseri daha kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kapalı Spor Salonunun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Bakanımız Prof. Dr. Sn. Veysel EROĞLU, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali ÖZKAYA ile İbrahim YURDUNUSEVEN, İl Genel Meclis Başkanımız Salih SEL, İlçe Kaymakamımız Muhammet ÖZTABAK, İl genel Meclis Üyelerimiz Halim GÖRAL ile Selçuk ÇİRKİN, İlçe Özel İdare Müdürü Kasım YILDIRIM olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum Allah razı olsun.” dedi.