19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Törene İlçe Kaymakam V. Ahmet Nuri DEMİR, Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, Muharip Gaziler, Kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan “19 Eylül Gaziler Günü” anma programında saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma ve şiirlerin okundu. Programdan sonra kaymakamlık makamında gazilerimize ikramda bulunuldu.

Belediye Başkanımız Mustafa Çibik; 19 Eylül Gaziler Gününü gururla kutladıklarını söyledi.
'Milletlerin tarihlerinde gurur günleri vardır ama Türk Milleti'nin gurur günleri hepsinden fazladır' diyen Çibik, şöyle devam etti:

Dünya tarihinde hiçbir ülke bu kadar gururu bir arada yaşamamıştır. Türk Milletinin en önemli özelliklerinden biri de acıyı paylaşmak sevince ortak olmaktır. Şehitlerimizin ruhlarını huzurlu kılmamız için silah arkadaşları olan gazilerimize hak ettikleri değeri vererek onları her yerde onurlandırmalıyız. İç ve dış düşmanlara karşı mücadelemiz her zaman devam edecek. Dış düşmanlara ve onların içerideki işbirlikçilerine karşı şerefle vatanını korumuş, mücadele etmiş ve bu uğurda gazi olmuş tüm gazilerimizin gününü kutluyorum diye konuştu.