Kilitli Parke Yol Çalışmaları Başladı

İlçemizde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

İlçemizdeki sorunlu yolları modern bir hale getirmek için çalışmalar başlatılırken, vatandaşlarımızın yol mağduriyetlerinin giderilmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Yapılacak çalışmalar kapsamında ilçe genelinde bozuk olan yollara kademeli olarak Afyon Ankara caddesinden sökülen kilitli parke taşları döşenecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK; “Doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan yolların yapımına hız verdiklerini ifade ederek, ilçemizin en önemli sorunlarının başında gelen yol sorununu çözmek amacıyla başlatmış olduğumuz yol yapım çalışmaları kapsamında ilçemiz Afyon Ankara caddelerine sıcak asfalt atacağız. Afyon Ankara caddelerinden söktüğümüz parkeleri de geri dönüşümle mahalle aralarında kullanacağız. Doğalgaz çalışmaları tamamlanan yerleri kilitli parke döşeyerek yol sorununu çözeceğiz. Sıcak asfalt çalışmalarınında başlayacak olması dolayısıyla Afyon Ankara caddelerinde trafik akışı tek şeritten sağlanmakta, çalışmalar süresince vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını rica ediyoruz.” dedi. ” dedi.