İSCEHİSAR OSGB HİZMETE AÇILDI

İscehisar Belediyesi bünyesinde kurulan İscehisar OSGB hizmete açıldı.

OSGB açılışında konuşan Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK; “ İscehisar Belediyesi olarak ilçemize yeni bir hizmet kolunu kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Amacımız çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliği açısından daha sağlıklı bir hizmet almasını sağlamaktır. Ortak Sağlık Güvenlik Birimimizde Doktorumuz Osman EKMEKÇİ ve 4  personelimizle birlikte  iş sağlığı ve iş güvenliği konularında kamuya ve tüm özel işyerlerine hizmet vereceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

İlçe Müftüsü Talha DEMİRKAYA’nın dua ettirmesinin ardından kurdele kesilerek OSGB’ nin açılış gerçekleştirildi.

OSGB açılışına İlçe Kaymakamımız Muhammet ÖZTABAK, Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, Siyasi Parti Temsilcileri, işadamları, kurum ve kuruluşların müdürleri ile vatandaşlarımız katıldı.