30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü dolayısıyla ilçemiz Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

Kutlama programına İlçe Kaymakamı Muhammet ÖZTABAK, Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK,   Siyasi Parti temsilcileri ile kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.

İlçe Kaymakamı Muhammet ÖZTABAK ve Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK’in  anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmada, Türk ulusunun kahramanlıklarla dolu tarihinde önemli bir aşama olan bu zaferin, Türk vatanı ve bağımsızlığı yok edilmek istenen ulusun, kadın-erkek, genç-yaşlı tüm fertleriyle birlikte sarsılmaz azimle verdiği yaşam mücadelesinin en büyük göstergesi olduğu ifade edildi.

Öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan şiirler seslendirdi.

Program Kaymakamlık Makamında İlçe Kaymakamı Muhammet ÖZTABAK’ ın tebrikleri kabul etmesi ile son buldu.