Bakan Eroğlu İlçemizi Ziyaret Ederek Halkımızla Bayramlaştı

Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU, ilçemizde düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma merasimine katıldı.

Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali ÖZKAYA, İbrahim YURDUNUSEVEN, Afyonkarahisar Valisi Mustafa TUTULMAZ, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin SEZEN ve beraberindeki heyetle birlikte ilçemize gelen Bakan Veysel Eroğlu’nu Kaymakamımız Muhammet ÖZTABAK, Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve İscehisar Halkı karşıladı.

Bakanımız Eroğlu ve protokol üyeleri, tören alanındaki İscehisar’lı vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Cumhuriyet meydanındaki Taş Kafede gerçekleşen bayramlaşma merasiminde, ilk olarak Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, daha sonrada sırasıyla Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali ÖZKAYA, İbrahim YURDUNUSEVEN, Vali Mustafa TUTULMAZ söz alarak  halkımızın bayramını kutladı.

Bakanımız Veysel EROĞLU halkımızın bayramını kutlayarak “Her bayram olduğu gibi bu bayramda İscehisar'da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepinizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sizinle burada olmaktan çok memnun olduğumu belirtirken, sağlık huzur ve mutluluk içerisinde nice bayramlara erişmenizi diler, bu günler vesilesiyle birlik ve beraberliğimizin daim etmesini  Cenabı Haktan temenni ederim.”dedi.