TOKİ KONUTLARI KASIM AYINDA DOĞALGAZ BAĞLANMIŞ HALDE TESLİM EDİLECEK

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İlçemizde yapımı devam eden 407 konutun inşaası devam ediyor. İhale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve 1 büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutların 247’si 2+1 ve 160’ı ise 3+1 planında inşa ediliyor.

Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK, Aksa Doğalgaz Şirket Müdürü Tuncay GEZER ile TOKİ konutlarını inşa eden yüklenici firma yetkilisi Erman ARAS’ı makamında kabul ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Konuyla İlgili açıklama yapan Başkan Çibik; TOKİ konutlarında sona yaklaştık. TOKİ doğalgaz çalışmaları da inşallah bayram sonrası başlayacak. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte iş tahmini süresinden önce Kasım ayında konutların doğalgaz bağlanmış halde tesliminin yapılmasının planlandığının müjdesini verdi.