Halk Toplantısı Olukpınar Köyünde Yapıldı

İlçe Kaymakamı Muhammet ÖZTABAK’in Başkanlığında Kamu Kurum ve kuruluş temsilcileri, Olukpınar Köyü muhtar ve azaları, köy imamı ve vatandaşların katılımı ile İlçemiz Olukpınar Köyünde 10/08/2018 Cuma günü “Halk Toplantısı” yapıldı.

Kaymakamımız  Sayın Muhammet ÖZTABAK yaptığı konuşmada; vatandaşlarımızın kamu kurumlarını ilgilendiren her türlü sorunlarını birinci elden ve yerinde tespit etmek, sorunları ile yakından ilgilenmek, etkin ve hızlı şekilde çözüm yolları bulmak, kır-kent arasında yaşanan dezavantajları ortadan kaldırmak, vatandaşların içinde yer aldığı sosyal durumların sağlıklı analizlerini yapmak, kamu görevlileri ile vatandaşlar arasında güçlü ve etkili bir iletişim tesis etmek, devletin sıcak ve şefkatli yüzünden bireyleri haberdar etmek ve vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarımıza güvenlerini artırmak amacıyla tüm kamu kurum  ve kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı bu toplantılar  yapılmakta ve yapılmaya da devam edileceğini belirtti.

Kaymakam  ÖZTABAK, köyün sorunları ile ilgili köy halkının talep ve şikayetlerini dinledi ve  kurum amirlerinden köylerde yapılan yatırımlar, yapılan çalışmalar ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK İscehisar Belediyesi olarak  vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ve en kısa sürede çözüm yolları bulacaklarını söyledi.  Daha sonra protokol üyeleri köydeki okul camiide  incelemelerde bulundu.