Başkan Şahin, Kilitli Parke Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İlçemizdeki sorunlu yolları modern bir hale getirmek için çalışmalar başlatılırken, vatandaşlarımızın yol mağduriyetlerinin giderilmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Selçuklu Mahallesinde kilitli parke yol çalışmaları başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; İlçemizin en büyük sorunlarından bir tanesi yolların bozuk olması. İlçemizin yol sorununu çözmek amacıyla başlatmış olduğumuz çalışmalar kapsamında Afyon ve Ankara caddelerinden sökülen parkeleri geri dönüşümle mahalle aralarında kullanacağız. Parke yol çalışmalarına Selçuklu mahallesinden start verdik. İlçemiz genelinde bozuk olan yollara kademeli olarak kilitli parke taşları döşeyerek yol sorununu ortadan kaldıracağız. “İscehisarımız Herşeyin En  Güzeline Layık”.dedi.