MERFES’in Temelleri İzmir’de Atılıyor

Başkan Şahin ve Beraberindeki Heyet İzmir’den Mutlu Dönüyor

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin beraberinde İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak ve İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav ile birlikte İzmir’de İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ev sahipliğinde, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu ve Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya’nın katılımları ile düzenlenen toplantıya katıldı.

SÖZ VERDİK YERİNE GETİRİYORUZ

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Vaatlerimizden bir tanesi de yeniden MERFES düzenlemekti. Geçtiğimiz günlerde Ege Maden İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen "İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde " 2020 İzmir fuarında İscehisar Belediyesi olarak yeniden stand açmak üzere ön görüşmeler gerçekleştirmiştik.

İscehisar Belediyesi olarak öncülük ederek, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak ve İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav ile birlikte İzmir’de İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ev sahipliğinde, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu ve Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya’nın katılımları ile düzenlenen toplantı arzu ettiğimiz şekilde sonuçlandı.

İlçemizde faaliyet gösteren mermerci Küçük esnaflarımızı düşünerek yaptığımız çalışma ve girişimler sonucu İscehisar Belediyesi olarak 2020’de İzmir Fuarında yeniden stand açacağız.

Yaptığımız çalışma ve girişimler sonucu İscehisar Belediyesi adına ücretsiz standımızın tahsis edilmesinde emekleri geçen Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uysal ve yönetim kurulu üyelerine, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu’na, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ve yönetim kuruluna, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak’a, İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
"Değişim Bizimle Başladı Bizimle Devam Edecek. İscehisar Herşeyin En Güzeline Layık." dedi.