Başkan Şahin, İscehisarspor ve Seydiler Gençlikspor Maçlarını Takip Etti.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Cumartesi günü Seydiler Gençlik Spor ile Şuhut Belediye Spor arasında oynanan Süper Amatör Liginin 2. Hafta müsabakasını tribünden izledi.

Başkan Şahin, Cumartesi günü saat 14:00 da İscehisar İlçe Stadyumunda oynanan maçı Afyonkarahisar Milletvekili DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, İlçe Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Emre Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdür V. Metin Gürbüz, Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir ve siyasi parti ilçe başkanları ile birlikte izledi.

Müsabaka ev sahibi Seydiler Gençliksporun 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

Başkan Şahin, temsilcimiz İscehisarsporun pazar günü kendi sahasında oynadığı  Afyonkarahisar Demirspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Başkan Şahin; Temsilcimiz İscehisarspor ligin 2. Haftasında Afyonkarahisar’ın köklü takımlarından Demirsporu 2 – 1 ‘lik skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Öncelikle galip gelerek haftayı 3 puanla kapatan ve liderlik koltuğuna oturan oyuncularımız tebrik ediyorum. İnşallah ligin sonunda, Şampiyon “Marka Şehrin, Marka Takımı” İscehisarspor olacaktır.” dedi.