Demokrasi Şehitleri İçin Pilav Dağıtıldı

Demokrasi Şehitlerimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Başbakanı Adnan Menderes ve kadim dava arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ile Hasan Polatkan'ın vefatlarının sene-i devriyesi dolayısıyla pilav ayran dağıtımı yapıldı.

Demokrat Parti İscehisar İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen etkinlikte  Cuma namazı çıkışı Cumhuriyet Meydanında 2 bin kişilik pilav ayran dağıtımı yapıldı. Pilav dağıtımını Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Demokrat Parti İlçe Başkanı Yıldırım Mercan ve Belediye Meclis üyelerimiz gerçekleştirdi. Pilav ayran dağıtımı sonrası Kuranı Kerim okunurken dualar edildi.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, “Milletimizin gönlünde taht kuran, demokrasimiz uğruna canları pahasına verdikleri mücadeleyle siyasi tarihimize onurla yazılan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Başbakanı Adnan Menderes ve kadim dava arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ile Hasan Polatkan'ı vefatlarının 58. yılında rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum.” dedi.