Çanakkale Gezici Müze Tırı İscehisar’da

Çanakkale Destanları 1915 Gezici Müze Tırı, Türkiye turu kapsamında ilçemize geldi.

Özellikle Çanakkale'ye gidemeyenler için Çanakkale Belediyesi sponsorluğunda halka ücretsiz sergilenen müze ilçe halkımızın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Müzeyi gezerek bilgiler alan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, "Ecdadımız çok zor koşullarda büyük zaferler kazanmış. Şanlı Türk tarihi bu zaferlerle dolu. Bizler ecdadımıza çok şey borçluyuz. Çanakkale tırı bizlere özlediğimiz ruhu tekrar yaşattı. Çanakkale Belediyesine bizlere bu hizmeti sağladığı için teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Şahin, müze içinde bulunan anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Çanakkale Gezici Müze Tırı ilçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde 09:30 – 18:30 saatleri arasında bugün ve yarın hizmet verecek.