Başkan Şahin, İlköğretim Haftası Kutlama Programına Katıldı

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, “2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programına katıldı.

Fatih İlkokulunda düzenlenen kutlama programına, İlçe Kaymakam V. Fırat Kadiroğlu, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Dalfidan, İlçe Jandarma Komutanı Emre Türkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, daire müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ile velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Okul Müdürü Sıddık Çolak günün anlam ve önemini anlatan açılış konuşması yaptı.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İscehisar Belediyesi olarak eğitime olan desteklerimiz aralıksız sürecek.  Eğitim için koyulan her tuğlanın  değerinin tartışılmaz olduğunu bir kez daha hatırlatarak bu anlayışı çalışmalarımıza rehber yapmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2019-2020 eğitim öğretim yılını kutluyor, şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Fatih İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, okula ilk adımı atan minik öğrencilere çiçek verdi.

Program öğrenciler tarafından günün anlamına ilişkin şiirlerin okunup, gösterilerin sahnelenmesi ile son buldu.

Program sonunda protokol üyeleri öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çekindiler.