Başkan Şahin’den, Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle yayınladığı mesajında yeni eğitim öğretim döneminin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, bugün başlayan yeni eğitim öğretim dönemi dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Şahin mesajında şunları söyledi; “Yaz tatilin ardından yeni eğitim öğretim yılına başlarken öğrencilerimizin yaşadıkları heyecan ve coşkuyu yürekten paylaşıyoruz. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiası için hoşgörü, sevgi, dayanışma ve başarılarla dolu bir yıl olarak geçirilmesi en büyük arzumuz.

Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin, okullarda aldığı eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına inanıyoruz.  Göz bebeğimiz çocuklarımızın eğitimcilerimizin yoğun emekleriyle aktardıkları bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanımlar elde edeceğine ve ülkemizi geleceğe güvenle taşıyacaklarına yürekten inanıyorum.

İscehisar Belediyesi olarak eğitime olan desteklerimiz aralıksız sürecek.  Eğitim için koyulan her tuğlanın  değerinin tartışılmaz olduğunu bir kez daha hatırlatarak bu anlayışı çalışmalarımıza rehber yapmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2019-2020 eğitim öğretim yılını kutluyor, şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”