Giresunlular Şehitliği Çelenk Koyma Töreni

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97.yıldönümü dolayısıyla ilçemiz Doğanlar Köyü Giresunlular Şehitliğine çelenk sunma programı düzenlendi.

Kutlama programına İlçe Kaymakam V. Dr. Mehmet BOZTEPE, Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, siyasi parti temsilcileri ile kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin anıta sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmada, Türk ulusunun kahramanlıklarla dolu tarihinde önemli bir aşama olan bu zaferin, Türk vatanı ve bağımsızlığı yok edilmek istenen ulusun, kadın-erkek, genç-yaşlı tüm fertleriyle birlikte sarsılmaz azimle verdiği yaşam mücadelesinin en büyük göstergesi olduğu ifade edildi.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirler seslendirildi.

Program şehit mezarları başında yapılan duanın ardından, Giresun Kültür Evinin gezilmesi ile sona erdi.