İlçemizde Hayvan Pazarı Kuruldu

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ilçemizde kurbanlık hayvan pazarı kuruldu.

Eski Hamam Mahallesi Koca Köprü arkasında kurulan pazarda kurbanlık hayvanlar alıcılarını bekliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; Kurban bayramı dolayısıyla zabıta ekiplerimiz denetiminde kurbanlık hayvan pazarı kuruldu. Pazarda hareketlilik oldukça fazla. Bayram sabahı bin adet çöp poşeti dağıtacağız. İscehisar Belediyesi olarak Kurban Bayramı boyunca kesintisiz hizmet vereceğiz. Vatandaşlarımızdan ricamız kurban atıklarını çöp poşetine koyarak belirlenen noktalara bırakmaları.

Tüm vatandaşlarımız Kurban Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah tüm ümmetin kurtuluşuna vesile olur.  Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun dedi.”
Kurbanlık hayvan pazarı ile Halk pazarı Arife  (10 Ağustos Cumartesi) günüde kurulacak.