Yukarıöz Parkı Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Belediyemiz ekipleri tarafından çevre düzenlemesi kapsamında yukarıöz parkında başlatılan yeşil alan ve park bakım çalışmaları tamamlandı.

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN; “İlçemizin gözde mesire alanlarından yukarıöz parkında yenileme ve bakım çalışmalarını tamamladık. Çalışmalar kapsamında parkımız içerisinde yer alan kamelyaların bakım onarımını yaptık, tuvaletleri yeniledik, çocuk oyun park ve yeşil alanları düzenledik, park içinde bulunan havuzun mermer kaplamasını yeniledik. Yeşil alanlarımızdaki yenileme ve bakım çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımızın buraları kullanırken daha dikkatli ve duyarlı olmalarını rica ediyoruz.” dedi.

Başkan Şahin, ilçe genelinde bulunan tüm park ve yeşil alanlarda benzer çalışmaların yürütüleceğini sözlerine ekledi.