Başkan Şahin, Yaz Okulu Futbol Kursunu Ziyaret Etti

İscehisar Belediyesi bünyesinde açılan İscehisarspor Yaz Futbol Okulunda 7-17 yaş arasındaki öğrenciler, futbol altyapı antrenörleri gözetiminde çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin Futbol Yaz Futbol Okulu’nu ziyaret etti.

Yaz Futbol Okulu’na katılan öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, altyapı antrenörlerinden bilgi alırken genç sporculara nasihatlerde bulundu. İyi ve ahlaklı sporcunun hem kendisine hem de memlekete faydalı olacağını ifade eden Başkan Şahin,  çocukların spora teşvik edilmesinde, farklı etkinlikler oluşturarak keyifli vakit geçirmelerinde ve kötü alışkanlıklara yönelmelerinin engellenmesinde futbol yaz okulunun önemine değinirken İscehisar Belediyesi olarak Sosyal ve Kültürel etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Başkan Şahin,  Yaz Futbol Okulu’na katılan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.