İscehisar Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası Şampiyonu Dereboyu SK

İscehisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen İscehisar Belediye Başkanlığı Halı saha turnuvası sona erdi.

Dereboyu SK turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken, başkanlık makamında ödül töreni düzenlendi.

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN; “ İlçemizde uzun zamandır halı saha turnuvası düzenlenmiyordu. Gençlerimizin talebini göz önünde bulundurarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz organizatörlüğünde İlçe Kaymakamlığımızın da destekleriyle turnuva düzenledik.
Turnuvaya katılım oldukça fazla oldu. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Dereboyu SK oyuncularını tebrik ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımların oyuncularına, sponsorlara, turnuvamız boyunca desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu'na, İlçe Jandarma Komutanımız Sercan Polat'a, İlçe Emniyet Müdür V. Mehmet Ali Dalfidan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

İscehisar Belediyesi olarak sosyal kültürel alandaki çalışmalarımız aralıksız devam edecek. dedi.

01.08.2019