Başkan Şahin, Parklarımızı Yenileyerek Bakımlarını Yapıyoruz

Belediyemiz, çevre düzenlemesi kapsamında yeşil alan ve parklarda çalışma başlattı.

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN; “İlçemizin gözde mesire alanlarından yukarıöz parkında yenileme ve bakım çalışması başlattık. Çalışmalar kapsamında parkımız içerisinde yer alan kamelyaların bakım onarımı, tuvaletlerin yenilenmesi, çocuk oyun park alanları ve yeşil alanların düzenlenmesi, havuzun mermer yenileme çalışmaları devam ediyor. Yeşil alanlarımızı yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımızın da buraları kullanırken daha dikkatli ve duyarlı olmalarını rica ediyoruz.” dedi.

Başkan Şahin, ilçe genelinde bulunan tüm park ve yeşil alanlarda benzer çalışmaların yürütüleceğini sözlerine ekledi.

30.07.2019