SYDV Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

İscehisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısı, İlçe Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu başkanlığında yapıldı. Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Vakıf Müdürü Ali İhsan Demir ve Vakıf Mütevelli Heyeti Üyeleri katıldı.

Toplantıda, muhtaç ve ihtiyaç sahipleri tarafından vakfa yapılan çeşitli başvuru dosyaları görüşülerek güncel mevzuat hükümlerine göre karara bağlandı.

SYDV çalışmaları ile ilgili olarak açıklama yapan Kaymakam Topaloğlu, “Muhtarlarımız, kurum amirlerimiz, okul müdürlerimiz, din görevlilerimiz, hülasa bütün toplumun gözü kulağı olan bireyler, insanlar, bizler çevremize duyarlı olmak durumundayız. Muhtaç olup henüz devlet imkanından faydalanmamış insanlarımız var ise bunları bulmamız lazım. Bunların devletin bütün imkanlarından hakkıyla, hukukuyla, hakkaniyete uygun şekilde faydalanmasını sağlamak durumundayız” diye konuştu.

Çalışmalara katkı kapsamında her kesimin görüş, öneri ve tespitlerinin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Topaloğlu, “Çünkü benim için süzgeçten geçmiş oluyor. Çevremize duyarlı olalım. Toplumun herhangi bir noktasında ihtiyacı olan, devletin merhametine, şefkatine, maddi gücüne, desteğine ihtiyacı olan vatandaşımız var ise mutlaka bunlardan haberdar olalım. Kendisi gelip yardım isteyenler zaten şartlar tutuyorsa yardım alıyorlar. Biz özellikle gelemeyen, gelmeyen, bilmeyen varsa bunları hedef olarak seçmeliyiz” ifadelerini kullandı.

30.07.2019