Vali Tutulmaz Başkanlığında İscehisar Mermer İhtisas OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleşti

İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında yapıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında İscehisar OSB’de yapılan toplantıya İlçe  Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu, Belediye Başkan Vekilimiz Gülsefa Azgın, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Müteşebbis Heyet Üyeleri katıldı.

OSB’lerin Yanındayız

Toplanın açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Tutulmaz: “İlçelerimizin kalkınması için lokomotifi konumunda olan Organize Sanayi Bölgelerimizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çünkü OSB’lerde yürütülen çalışmalar ve faaliyetler işadamlarımızı, çalışanları, ekonomiyi, kalkınmayı doğal olarak ilimizi ve ülkemizi etkilemektedir. Hiçbir Organize Sanayi Bölgemizi diğerlerinden ayrı gözetmeksizin onların büyümesini, daha çok işadamı, müteşebbis ve girişimcilere hitap etmesi için Valilik olarak elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.” dedi.

Genişleme Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam eden toplantıda Afyonkarahisar OSB ve İscehisar Mermer İhtisas OSB’nin genişleme çalışmaları masaya yatırıldı. İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı toplantısı Vali Tutulmaz ve beraberindekilerin karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmasıyla sona erdi.

Sorunlar Konuşuldu

İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı Toplantısı’nın ardından Vali Mustafa Tutulmaz’ın Başkanlığı’nda OSB Parselleri Denetim Komisyonu 2019 Yılı 1. Dönem Toplantısı gerçekleşti. Bu toplantıda sanayicilerin sorunları masaya yatırılarak bu sorunların çözümüne ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

24.07.2019