Belediye Başkanımız Ahmet Şahin AKSA Afyon Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’nin Olağan Genel Kurul Toplantısın Katıldı

Genel Kurul toplantısında Afyonkarahisar şehir merkezi ve ilçelerimizle ilgili yatırım programı değerlendirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şahin; “AKSA Afyon Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin genel kurul toplantısında Afyonkarahisar şehir merkezi ile İscehisar, Emirdağ, Dinar, Bolvadin, Şuhut, Çay, Sandıklı ilçelerine yapılacak 2019 yılı yatırımları hakkında şirketin birim müdürleri ile istişarelerde bulunduk. AKSA Doğalgaz A.Ş. yetkilileri tarafından 2019 yılı için Afyonkarahisar merkez ve ilçelere toplam 45.950 metre doğalgaz hattı çekileceği belirtildi. Yatırımlar abonelik oranlarına göre değerlendirildiği için doğalgaz aboneliği olmayan vatandaşlarımızın abonelik işlemlerini bir an evvel yaptırmalarını rica ediyoruz.

Alınan kararlarımızın, ilimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.