Başkan Şahin, “Spor; Sevgi, Dostluk, Kardeşliktir”

İscehisar Belediyesi tarafından, Halı Saha Turnuvasına katılan sporculara akşam yemeği verildi.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Sizlerin talebi doğrultusunda İscehisar Belediyesi olarak Halı Saha Turnuvası düzenledik. Spor, sevgi, dostluk kardeşliktir bu bilinçle sahada mücadele etmenizi istiyoruz. Turnuvanın devamlılığı ve sizlerin sağlığı açısından dikkatli olmanızı rica ediyorum. Turnuvaya göstermiş olduğunuz ilgi ve davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

İscehisar Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen yemeğe Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, İlçe Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin,  Demokrat Parti Genel Başkan Danışmanı Hikmet Bülbül, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediyemiz Meclis Üyeleri, protokol üyeleri ve sporcular katıldı.

Heyecan Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Halı Saha Turnuvasında günün programı;