Başkan Şahin, Belediyelerde Modern Kent Bilgi Sistemleri Tanıtımı Toplantısına Katıldı

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Türkiye’nin en büyük Kentsel Dönüşüm ağını kuran ve akıllı yöntemler ile kentleri geliştiren Sampaş’ın hazırladığı Akıllı Şehir Ekonomisi, Yeni Nesil Belediyecilik ve Sürdürülebilir Şehirler ana temalı zirveye katıldı.

İspanya’dan ve yurtiçinden çok sayıda belediye başkanı, Sampaş Bilişim ve İletişim Sistemleri ile Huawei firması yöneticilerinin katıldığı  “Akıllı Kutu – Akıllı Belediyecilik” etkinliğinde, belediyelerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmış modern kent bilgi sistemi uygulamaları tanıtıldı.

Başkan Şahin, “İscehisarımızın gelişimini hızlandırmak ve daha modern  bir geleceğe taşımak adına çalışmalarımıza hız verdik. Sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurmak vatandaşlarımıza daha hızlı ve ulaşılabilir hizmet vermek için çalışıyoruz.” dedi.