Haydi Gençler Yaz Okuluna

İscehisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizatörlüğünde, Halk Eğitim Merkezi işbirliği yaz okulu açılıyor.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Çocuklarımızın, gençlerimizin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirerek ilgi duydukları spor ve sanat alanlarında eğitim almaları için yaz okulu açıyoruz. Gençlerimize, geleceğimize olan desteklerimiz her zaman devam edecek. Yaz Okulumuzun İscehisarımıza ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yaz okuluna kayıtları Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde yapılmaktadır.

Yaz okulunda futbol, basketbol, voleybol branşlarına kayıt yaptıracak öğrencilerimiz için bir sefere mahsus 50 TL kayıt ücreti alınacaktır.

Yaz okulundaki diğer branşlarımız ücretsizdir.