Teorik/ Pratik CNC Eğitimi Projesi Tanıtımı ve İlk Eğitim Toplantısı Yapıldı.

İscehisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Zafer Kalkınma Ajansı 2019 yılı Teknik Destek Kapsamında hazırlamış olduğu Doğaltaş Sektörü için Teorik ve Pratik CNC Eğitimi Projesi Tanıtımı ve İlk Eğitim Toplantısı Esnaf Odası Konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya İlçe Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Afyon ESOP Başkanı Abdülkadir Konak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, İscehisar ESO Başkanı Ahmet Sav, kurum ve kuruşların müdürleri ile kursiyerler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İscehisar ESOP Genel Sekreteri Adem Çibik” İscehisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak Zafer Kalkınma Ajansı 2019 yılı Teknik Destek Kapsamında hazırlamış olduğumuz Doğal taş Sektörü için Teorik ve Pratik CNC Eğitimi projemiz Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi. Eğitim İscehisar Çok Programlı Lisesinde 160 saatlik bir eğitimi kapsayan teorik ve pratik uygulamaları içeren 10 işletme 30 kursiyerimizin katılımı ile Bilgisayar ve Makina atölyelerin de verilecektir. Eğitim saatlerimiz Piyasa araştırmamız sırasında esnaflarımızın çalışmalarına engel olmayacak şeklide planlanarak 17-21 saatleri arasında günlük 4 saat haftada 4 gün olmak üzere 10 hafta sürecek 160 saatte tamamlanacaktır.” dedi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Kursiyerlere meslek öğrenin kolunuzda altın bileziğiniz olsun. İscehisar Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Kısa süre içerisinde istişare toplantısı yaparak önümüzdeki yıldan itibaren yeniden MERFES yapmayı planlıyoruz. Bu tür projelerin yapılmasında ve desteklenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.