İscehisar Kaymakamlığı Ödüllü Satranç Turnuvası Ödül Töreniyle Son Buldu

Törene İlçe Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Jandarma Komutanı Teğmen Sercan Polat, daire müdürleri, şube müdürleri, çok sayıda davetli sporcu ve sporcuların aileleri katıldı.

İscehisar Kaymakamlığı Ödüllü Satranç Turnuvası’nda Afyonkarahisar ile birlikte birçok ilden toplam 106 satranç sporcusu yarıştı. 2 kategoride dereceye giren 16 sporcuya; para ödülü ve madalya verilirken özel teşvik ödülü kapsamında yerel sporcular da ödüllendirildi. A kategorisinde 1600 elo / ukd üstü sporcular ve B kategorisinde 1599-1201 elo/ukd arası sporcular katıldı.

İscehisar Kaymakamlığı 6. Ulusal Ödüllü Satranç Turnuvası ile ilgili görüşlerini ifade eden Belediye Başkanımız Ahmet Şahin,  İscehisar Kaymakamlığı Ödüllü Satranç Turnuvamızın sonuna geldik. İscehisar olarak böyle ulusal nitelikte bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Turnuvaya katılım oldukça yoğun oldu. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm katılımcı sporcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından turnuvada görev yapan hakemlere ve bu organizasyona destek veren İş Demmer A.Ş. adına Baha Demirel’e teşekkür plaketi verildi.

Turnuvada dereceye giren,
A Kategorisinde 3. olan Ahmet Fazıl Gülenç’e 1.500TL, B Kategorisinde 3.olan Safa Muammer Karapınar’a 1.000 TL para ödülü ve madalyası ev sahipliği yapan Demmer A.Ş. şirketler adına Baha Demirel ;

A Kategorisinde 2. olan Elnur Aliyev’e 1.750 TL ve B Kategorisinde 2.olan Hayati Toksan’a 1.200 TL para ödülü ve madalyası Belediye Başkanımız Ahmet Şahin;

A Kategorisinde 1. olan Ervin Özkan 2.000 TL ve B Kategorisinde 2.olan Mustafa Bektaş 1.500 TL para ödülü ve madalyası İlçe Kaymakamımız Mehmet Miraç Topaloğlu tarafından takdim edildi.

Ödül Töreni verilen kokteyl ve hatıra fotoğrafı çekinilmesi ardından sona erdi.