Yatırım Danışmanı Ahmet Taşkın’dan, İşadamlarına Bilgilendirme Semineri

Eski Öğretim Görevlisi Yatırım Danışmanı Ahmet Taşkın tarafından iş adamlarımıza kardeş ülke Özbekistan’da yapılacak olan yatırım fırsatları ile ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, “Ahmet Taşkın hocamız kardeş ülke Özbekistan’a yapılacak olan yatırım fırsatları ile ilgili olarak bizleri bilgilendirdi. İşadamlarımızla gerekli istişareleri yaparak olumlu görüş alınması neticesinde İscehisar Belediyesi öncülüğünde yatırım yapılacak alanları yerinde incelemek üzere heyet oluşturmayı düşünüyoruz. İlçemizi kalkındırarak daha ileriye taşımak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Esnaf odası konferans salonunda gerçekleşen seminere Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Başkan Yardımcımız Gülsefa Azgın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Zeybek, Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav, Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak ve işadamları katıldı.