Yeni Başkan Yardımcımız Gülsefa Azgın Görevine Başladı

İscehisar’a Kadın Eli Değiyor

İscehisar ilçe tarihinin ilk kadın Belediye Meclis üyesi Gülsefa Azgın, Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı.

Başkan yardımcısı Gülsefa Azgın, bir kadın olarak  İscehisar da Meclis Üyeliğinin yanı sıra,  İscehisar tarihinin ilk kadın Belediye Başkan yardımcısı oldu.

Başkan yardımcısı Gülsefa Azgın, "İscehisarımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Başkan yardımcılığı görevimizi güvenilir ve dürüst temeller üzerine oturtacağız. Bizlere emanet edilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımızla her konuda öncü ve çalışkan bir belediye olmaya gayret edeceğiz . Bizleri bu göreve layık gören Başta Belediye Başkanımız Ahmet Şahin olmak üzere, Belediye Meclis üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. dedi.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, 67 yıllık İscehisar tarihinde ilklere imza atmaya devam ediyoruz. İlk kadın meclis üyemiz Gülsefa Azgın’ı Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdik. İscehisara kadın eli değecek, “Birşey Değişti, Herşey Değişiyor” dedi.