Başkan Şahin, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği ile Ege Belediyeler Birliği MeclisToplantılarına Katıldı

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Belediyemiz meclis üyeleri Osman Çelebi ve İbrahim Emre ile Ankara’da yapılan Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği ile İzmir’de yapılan Ege Belediyeler Birliği Meclis Toplantılarına katıldı. Başkanlık seçimlerinin yapıldığı meclislerde oy kullanan Başkan Şahin, İscehisar Belediyesi olarak bu iki önemli birliğe üyeyiz. Her fırsatı değerlendirerek gelecek nesillere kaliteli ve yaşanabilir bir İscehisar bırakmak için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Birliklerimizi temsil etmek üzere meclis başkanı seçilen Belediye Başkanlarımıza yeni görevleri hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği'nin 2019 yılı Olağan Meclis toplantısında yapılan seçimle birliğin yeni başkanı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Toplantıda alınan kararla birliğin yeni adı "Enerji Kentleri Birliği" olarak değiştirildi.

Ege Belediyeler Birliği Meclis toplantısında yapılan oylama sonucu Birlik Başkanlığı'na oy birliği ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer seçildi.