ÖNCELİĞİMİZ İNSAN SAĞLIĞI

İscehisar Belediyesi hasta nakil aracının hizmete girmesi vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılandı.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; Hasta nakil aracımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İnsan odaklı Belediyecilik anlayışıyla yaşlı, engelli, yatağa bağımlı hastalar, tam ya da kısmi felçli olan hastalar, sedye ile yatarak nakil edilmesi gereken ve tıbbi müdahale gerektirmeyen hastalarımızın il içi ve şehirlerarası sağlık kuruluşlarına ulaşımlarını güvenli bir şekilde sağlıyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz.

“Hasta nakil ambulansımız, yasa gereği durumu ağır ve acil hasta/yaralıların taşınması için uygun değildir” dedi.

Hasta nakil ambulansına ihtiyacı olan vatandaşlarımız  için iletişim numaraları,

0541 662 77 96 - 0516 166 50 00 - 0272 341 20 42