Bakan Eroğlu İlçemizi Ziyaret Ederek Halkımızla Bayramlaştı

Orman ve Su İşleri Eski Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU, ilçemizde düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma merasimine katıldı.

Afyonkarahisar Valisi Mustafa TUTULMAZ, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali ÖZKAYA, İbrahim YURDUNUSEVEN ve il protokolü ile ilçemize gelen Bakan Veysel Eroğlu’nu Kaymakam V. Alper TAŞ, Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN ve İscehisar Halkı karşıladı.

Bakan Eroğlu ve protokol üyeleri, tören alanındaki İscehisar’lı vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Cumhuriyet meydanındaki Taş Kafede gerçekleşen bayramlaşma merasiminde, ilk olarak Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, daha sonrada sırasıyla Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali ÖZKAYA, İbrahim YURDUNUSEVEN, Vali Mustafa TUTULMAZ söz alarak  halkımızın bayramını kutladı.

Belediye Bakanımız Ahmet ŞAHİN; "Sayın Bakanım, Valim, Milletvekillerim ilçemize hoşgeldiniz. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sayın Bakanımıza bugüne kadar ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramınız  mübarek olsun." dedi.

Bakanımız Veysel EROĞLU halkımızın bayramını kutlayarak “Her bayram olduğu gibi bu bayramda İscehisar'da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepinizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sizinle burada olmaktan çok memnun olduğumu belirtirken, sağlık huzur ve mutluluk içerisinde nice bayramlara erişmenizi diler, bu günler vesilesiyle birlik ve beraberliğimizi daim etmesini  Cenabı Haktan temenni ederim.” dedi.

Program sonunda Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, Bakan Eroğlu’na ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden mermerden yapılmış satranç takımı hediye etti.