Ramazan Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

İlçemiz Cumhuriyet Meydanındaki taş kafede yapılan bayramlaşma merasimine Afyonkarahisar Milletvekili Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin UYSAL, İlçe Kaymakamı Ahmet Nuri DEMİR, Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, Afyonkarahisar Eski Milletvekili Halil ÜRÜN, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediyemiz Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları katılarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma töreninde protokol üyeleri ilçemiz halkı ile sohbet etti.

Protokol üyeleri Cumhuriyet meydanındaki bayramlaşma merasiminin ardından sırasıyla İlçe Garnizon Komutanlığını, İlçemiz Devlet Hastanesini ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü  ziyaret ederek buradaki polisler, askerler ve hastane personeli ile bayramlaştı.