1.GELENEKSEL RAMAZAN ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

İscehisar Belediyesi Sosyal, Kültürel etkinlikler kapsamında, 1.geleneksel Ramazan etkinliği düzenlendi.

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal etkinlik kapsamında ilçemize gelerek iftar programına katıldı. Belediye Başkanımız Ahmet Şahin ve Demokrat Parti İlçe teşkilatınca karşılanan Uysal iftar sonrası Ramazan etkinliğine katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; “İscehisar Belediyesi olarak Sosyal, Kültürel etkinlikler kapsamında, vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirip, eğlenmesi amacıyla 1.Geleneksel Ramazan etkinliğini düzenledik. Şehitlerimiz vardı çok üzgünüz. Allah mekanlarını cennet eylesin. Başlangıcı rahmet ortası mağfiret sonu kurtuluş olan Ramazanı Şerifi idrak ediyoruz. Önümüzde ramazan bayramı var bu vesileyle bütün vatandaşlarımızın Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Etkinliklerimizi  geleneksel hale getirerek ilerleyen zamanlarda daha güzel hale getirmek için çalışacağız.”dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ konuşmasında, “Değerli büyüklerim, sevgili hemşerilerim Ramazan-ı şerifin son günlerini yaşıyoruz. İftarımızı İscehisarımızda yaparak Ramazan etkinliğine katıldık. Şehitlerimiz vardı çok üzüldük. Onları Rahmetle yad ediyoruz. Mekanları Cennet olsun. Güzel İscehisarımızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Daha güzel günlerde buluşmak dileği ile hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. “dedi.

Etkinlik kapsamında ilahi dinletisi, semazen gösterisi, Hacivat Karagöz gösterisi, palyaço gösterisi ve halk oyunları gösterileri sahnelendi.