İscehisar Millet Kıraathanesi Açıldı

İscehisar Millet Kültür ve Sanat Kıraathanesi, İlçe Kaymakamımız Ahmet Nuri DEMİR ile Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN tarafından hizmete açıldı.

İscehisar Millet Kıraathanesi, çocuk kitapları başta olmak üzere toplam 15 bin kitaplık kütüphanesi, teknoloji odası, oyun odaları, sanatsal alanlar ile İscehisar’ımızın yanı sıra köy sakinlerine de hizmet verecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; “İlçemizdeki en büyük eksikliklerin  başında kütüphane ile sosyal kültürel etkinlik alanları geliyordu. İscehisar Millet Kültür ve Sanat Kıraathanesi için Belediyemize ait Eskihamam Mahallesi üzerinde bulunan Hamamın üstünü tahsis ettik. İlçe Kaymakamlığımız öncülüğünde, İscehisar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ortak çalışmaları ile bir hafta gibi kısa sürede kıraathanemizi bazı bölümlerini hizmete açtık. Bayram sonu da kıraathanemizin diğer kısımlarını hizmete açacağız. Kıraathanemizin ilçemize kazandırılmasında başta İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Nuri DEMİR olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Kıraathanemiz ilçemize, milletimize ve gençlerimize hayırlı olsun. dedi.”