13-01-2020

Fatih’in Sultanları, Başkan V. Gülsefa AZGIN’ı Ziyaret Etti

Okul Sporları 2019-2020 sezonu faaliyet programında Yıldız Kızlar Voleybol ve dart kategorilerinde şampiyon olan Fatih Ortaokulu öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut KARAKIŞ, Fatih Ortaokulu Müdürü Şenol OKTAY, Beden Eğitimi Öğretmenleri Faruk KARACA ve Varol BOZKURT nezaretinde Belediye Başkan V. Gülsefa AZGIN’ı makamında ziyaret etti.

38 takımın mücadele ettiği yıldız kızlar voleybol kategorisinde Fatih Ortaokulu yıldız kız voleybol takımı finalde Hocalar Çepni Ortaokulunu 3 – 0 lık net skorla mağlup ederek üst üste 3. Kez Afyonkarahisar il şampiyonu oldu. Afyonkarahisar il şampiyonu olan voleybol takımımız bölge elemelerine katılarak ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Fatih Ortaokulu dart takımı da il şampiyonu olarak 1. lik Kupasını ilçemize kazandırdı.

Belediye Başkan V. Gülsefa AZGIN; “ İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek il şampiyonu olan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyor bölge elemelerinde başarılar diliyorum. İscehisar Belediyesi olarak eğitime, spora ve gençlere olan desteklerimiz her zaman devam edecek. ”dedi.