Birşey Değişti Herşey Değişiyor, Kardeş Şehir Çalışmalarımız Başladı

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin kardeş şehir çalışmaları kapsamında Ankara’ da italya Ankara Büyükelçisi Massimo Gaian ile görüştü .

Aynı zamanda Avrupa Belediyeler Birliği Konseyi Başkan Yardımcısı görevinide yürüten Belediye Başkanımız Ahmet Şahin ,Belediyemiz Meclis Üyesi Osman Çelebi ve ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ile birlikte İtalya Ankara Büyükelçisi Massimo Gaiani’yi ziyaret etti.

Ziyarette İscehisar Belediyesi ile İtalya’nın Carrara Belediyesinin kardeş şehir olmaları konusu, İtalyan işadamları sektörel işbirlikleri, 25-26 Haziran’da Romanya’da yapılacak Uluslararası ATiK Ekonomi Formuna İtalya’dan katılım konusu, Avrupa Belediyeler Birliği Konseyi çalışmaları çerçevesinde İtalya Belediyeleri, Türkiye Belediyeleri ve Avrupa Belediyeler Birliği çalışmaları görüşüldü.

Başkan Şahin; İscehisar’ımız için geleceğimiz için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kardeş şehir çalışmalarımıza başladık, Allah utandırmasın dedi.