“Kendini Tanıt Mesleğini Yaşat Projesi” Kapsamında Öğrenciler İtfaiye Amirliğimizi Ziyaret Etti

İscehisar Kaymakamlığı tarafından uygulanmaya başlanan "Kendini Tanıt Mesleğini Yaşat Projesi" kapsamında, öğrencilerimiz gelecekte yapmak istedikleri meslekleri, ilkokuldan itibaren tanıma ve öğrenme fırsatı buluyor.

İlçemizde öğrenim gören ilkokul öğrencileri, gelecekte yapmak istedikleri meslekleri, o mesleği icra eden kişilerden öğreniyor. Sorular sorarak mesleklerin zorluklarını, çalışma şartlarını, nasıl bu mesleği yapabileceklerini, hangi yoldan geçeceklerini ilk ağızdan dinliyor.

Karamehmet İlköğretim Okulu öğrencileri, Müdür Yardımcısı Şahin Gölsel ve sınıf öğretmeni Akif Özmen ile birlikte  gelecekte seçecekleri meslekleri daha yakından tanımak amacıyla Belediyemiz İtfaiye personelini ziyaret etti. İtfaiye Amiri Ramazan Barlak ziyarete gelen öğrencilere itfaiyecilik mesleğini anlatarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.