“Engelleri Ortadan Kaldırıyoruz”

İscehisar Belediyesi, örnek bir hizmete imza atarak, engelli ve yürüme güçlüğü çeken yaşlı vatandaşlarımızın Belediye Düğün Salonuna rahatça ulaşabilmeleri için parke yol yaptı.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İscehisar Belediyesi olarak yaptıkları her türlü hizmette engelli vatandaşlarımızı da göz önünde bulundurduklarını ve onları düşünerek uygulamalar yaptıklarını belirtti. Düğün salonumuz üçüncü katta olduğu için engelli ve yürüme güçlüğü çeken yaşlı vatandaşlarımızın buraya çıkması çok zor şartlarda gerçekleşiyordu. Bu kapsamda engelli ve yürüme güçlüğü çeken yaşlı vatandaşlarımızın Belediyemiz düğün salonuna ulaşımlarını kolaylaştırmak adına patika yolu genişleterek araç ve yaya ulaşımı sağlanacak şekilde parkeyle kaplayarak “Engelleri Ortadan Kaldırdık”. Vatandaşlarımızın hayatını güzelleştirmek ve kolaylaştırmak adına çalışmalarımız devam edecek.” dedi.