Başkan Şahin, Kaymakam Demir’le Birlikte İftar Programına Katıldı

İscehisar Belediyesi öncülüğünde hayırsever vatandaşlarımızla ortak organize edilen geleneksel Ramazan İftar Programı bu senede Belediyemiz Düğün Salonunda gerçekleştiriliyor.

İftar programına katılan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’e, İlçe Kaymakamımız Ahmet Nuri Demir, Belediye Meclis Üyeleri, Protokol Üyeleri, ve iş adamları eşlik etti.

“Ramazan ayının beraberinde huzuru, bereketi getirdiğini söyleyen Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İscehisar Belediyesi olarak böyle bir organizasyona öncülük etmekten mutluluk duyuyoruz. Katılımın ilk günden bu yana yoğun olması da bizleri ayrıca mutlu ediyor. Verilen İftar yemekleri hayırsever vatandaşlarımız tarafından karşılanıyor bu vesile ile hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul etsin.  İnşallah bayramlara da hep birlikte erişmek dileği ile dedi”

Ramazan Ayı süresince her gün 350 kişilik iftar yemeği verilecek.

İftar programına katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız Belediyemize gelerek detaylı bilgi alabilirler.