KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sonunda 22 mezun verecek olan İscehisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi mezuniyet töreninde iftar yemeği ikram edildi.

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde iftar yemeği ikram edildi. Ramazan ayı münasebeti nedeniyle iftar saatinde gerçekleştirilen programda Kur-an’ı Kerim tilavetinin ardından katılımcılara iftar yemeği ikram edildi.

Programda konuşan Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, “Bugün burada mezuniyet coşkusu yaşayan öğrencilerimizin sevincine ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki üniversite ve iş hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Mezuniyet töreni iftar yemeği sonrasında mezuniyet belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Programa İlçe Kaymakamımız Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve mezun olan öğrenciler katıldı.