Şampiyon Voleybolculardan Başkan Şahin’e Ziyaret

İlçemiz Mercan Ortaokulu Küçük Erkekler Voleybol takımı ile Küçük Kızlar Voleybol takımı, Okul Müdürü Oğuzhan Berk ve Beden Eğitimi Öğretmeni Burcu Atış Kaçar’la birlikte Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

Mercan Ortaokulu Küçük Erkekler Voleybol Takımı Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen ve 14 takımın katıldığı Voleybol turnuvasında bütün rakiplerini mağlup etti. Final müsabakasında Sandıklı Mustafa Kemal Ortaokulunu  2 – 0 yenen Mercan Ortaokulu il şampiyonu oldu.

Mercan Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol takımı da 22 takım arasından Afyonkarahisar üçüncüsü olarak ilçemize 3.’lük kupasını kazandırdı.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; “ İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek il şampiyonu olan, bizlere bu sevinci yaşatan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Şampiyon öğrencilerimize söz verdiğimiz şekilde forma ve ayakkabı hediye edeceğiz. İscehisar Belediyesi olarak eğitime, spora ve gençlere olan desteklerimiz her zaman devam edecek. ”dedi.

Başkan Şahin, ziyaretine gelen tüm öğrencilere hediye verdi.