Belediye Personeline Mevzuat Eğitimi Semineri

Bünyesinde görev yapan personelin vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmesi amacıyla İscehisar Belediyesi hizmet içi eğitim seminerlerine başladı.

Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı E. Mahalli İdareler Başkontrolörü Haluk Nalçakar, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler E. Şb. Müd.  Cemal Özyardımcı ve Uğur Duruş tarafından belediye personeline 4 gün boyunca, “Temel Belediye Mevzuatı, İhale Mevzuatı, Belediye Şirketlerinin İdari ve Mali yapıları konularında eğitim verilecek.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin; ”Personelimizin bilgi ve tecrübe düzeyini taze tutmak için seminer düzenledik. Gerek mevzuat, gerekse kişisel gelişim açısından İscehisar Belediyesi personelimizi en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın memnuniyet düzeyini arttırmak.” dedi.