İscehisar Mermerciler Derneğinden Başkan Şahin’e Ziyaret

İscehisar Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Çakmak, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Mehmet Şen, Sayman üye Cihat Özcan ve Dernek sekreteri Adem Özsarı ile birlikte Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Muharrem Çakmak, “Başkanımıza derneğimizin yeni yönetimi olarak nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Derneğimizin çalışmaları hakkında bilgi verdik. Kendisinin de görüş ve önerileri çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere zaman ayırdığı için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulun Başkan Şahin, ilçemizin mermerin başkenti olması dolayısıyla derneğin üstlendiği görev ve faaliyetlerin önemine değinerek dernek yönetimine başarı dileklerinde bulundu.