Başkan Şahin; “Engelleri kaldırarak, herkes için ulaşılabilir bir toplum oluşturmak hepimizin hedefi olmalı”.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şahin mesajında; “Engelliler Haftası, engelli vatandaşlarımızın bir kez daha hatırlanması, sorunlarını daha aza indirebilmeleri, toplumun dikkatinin çekilmesi ve sorunlara çözüm yollarının bulunması açısından önemli haftalardan biridir. Engelli kardeşlerimize ihtiyaç duydukları anda yardım elini uzatmak, teşvik etmek, gayretlerini takdir etmek, sorunlarının çözümünde destek olmak ve her adımda onların yanında olarak hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin görevidir.

“Mutlu ve huzurlu bir toplum olmanın yolu, bireylerin hayatı paylaşarak birbirlerinin sorunlarına duyarlı olmasından geçmektedir. Tarihimiz boyunca sergilenen yardımseverlik ve merhamet gibi önemli değer yargılarımız bizleri diğer milletlerden ayrıştıran en büyük yönümüzdür. Engelli vatandaşlarımıza yaklaşım açımız da bu değerler çerçevesi içerisinde yerini korumaktadır. İscehisar Belediyesi olarak engelleri ortadan kaldırmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Engelliler Haftası’nın toplumsal farkındalığı ve hassasiyeti arttırmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerime ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” ifadelerine yer verdi.